Drog till högskolan med Lisa, vi skrev på så våra datorer nog fick sig en varsin chock. Sen gick vi till donken åt lunch och paj, drog till maxi. Handlade lite smått och gott. Bland annat nutrilett så imorgon ska jag börja med de. Köra det på morgon och lunch sen äta GI till middag, tänkte få sommar kroppen nu. MAN blir sommar taggad.

Drog hem och somnade en stund, sov i typ en timme var grymt skönt. Sen gick jag och hämtade sonen. Så åt vi lite mat sen tog vi bussen ut till Kniva och gick på klädparty Wild mango. Efter de kom sonens pappa och hämtade oss och skjussade hem oss. Jag har sen skrivit klart tentan, nu väntas “bara” betyg. HÅLL era tummar. Imorgon ska jag till lung och allergi, jag ska dessutom hänga tvätt och städa. Sen ska jag träffa Christin, ska bli riktigt roligt. Kika på stan lite.

LOVAR att skriva massa kul i helgen. Inte vara så här tråkigt tråkig. William ska vara hos mig på valborg men dagen efter samt söndagen ska han vara hos sin pappa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: