Har varit på lung och allergimottagningen och tagit min stabilisering. Nu är jag hemma igen. Ska snart gå ner på stan och träffa Christin, vi skulle fika lite. Tänkte ta en smörgås. Började ju med dom där nutriletten i morse. VAR gott. Köpte ananas smak och det påminde om något annat kan inte komma på vad men vidrigt var det i alla fall inte, finns helt klart äckligare saker att stoppa i munnen, svamp till exempel. S

SOOOOLEN har tittat fram. Helt underbart att kika ut och så ser man solen, hoppas på att kunna övertyga sonens pappa om grillning till kvällen kanske hade varit rejält gott. Nu ska jag vika tvätten, samt slänga in en ny maskin med tvätt.

Vad ska ni göra ikväll?

5 kommentarer

 1. 2010-04-30 @ 15:10:08

  Nu har jag fått hem tandkrämen, tack för ansiktsmaskerna, fan vad bra dom var. Låg med en i badet igår och hyn blev så jäkla ren..=)

  Här blir det lugnt ikväll eftersom Ella sover när majbrasorna tänds. Vi ska bara grilla lite och se nån film..=)
  Hoppas du har en trevlig Valborg!

 2. 2010-04-30 @ 10:58:20

  Gör det ont att dra ut tänderna? Jag tror min stannat i “växten” haha Bara ett hörn som tittar fram & luktar gammalt as..BLÄ!
  Jo, vad kostar det att dra ur dem?

 3. 2010-04-29 @ 10:39:53

  Nog finns d betydligt godare saker än svamp allt, för d e bland d vidrigaste som finns
  Åh va fusk har ni sol ni, här e d hur trist väder som hellst.
  Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: