Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Lung och Allergi och strax stan.

Har varit på lung och allergimottagningen och tagit min stabilisering. Nu är jag hemma igen. Ska snart gå ner på stan och träffa Christin, vi skulle fika lite. Tänkte ta en smörgås. Började ju med dom där nutriletten i morse. VAR gott. Köpte ananas smak och det påminde om något annat kan inte komma på vad men vidrigt var det i alla fall inte, finns helt klart äckligare saker att stoppa i munnen, svamp till exempel. S

SOOOOLEN har tittat fram. Helt underbart att kika ut och så ser man solen, hoppas på att kunna övertyga sonens pappa om grillning till kvällen kanske hade varit rejält gott. Nu ska jag vika tvätten, samt slänga in en ny maskin med tvätt.

Vad ska ni göra ikväll?

5 Comments

 1. 2010-04-30 @ 15:10:08

  Nu har jag fått hem tandkrämen, tack för ansiktsmaskerna, fan vad bra dom var. Låg med en i badet igår och hyn blev så jäkla ren..=)

  Här blir det lugnt ikväll eftersom Ella sover när majbrasorna tänds. Vi ska bara grilla lite och se nån film..=)
  Hoppas du har en trevlig Valborg!

 2. 2010-04-30 @ 10:58:20

  Gör det ont att dra ut tänderna? Jag tror min stannat i ”växten” haha Bara ett hörn som tittar fram & luktar gammalt as..BLÄ!
  Jo, vad kostar det att dra ur dem?

 3. 2010-04-29 @ 10:39:53

  Nog finns d betydligt godare saker än svamp allt, för d e bland d vidrigaste som finns
  Åh va fusk har ni sol ni, här e d hur trist väder som hellst.
  Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa