Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Tenta nerver.

Ska upp till högskolan och plugga tenta fanatiskt så jag förhoppningsvis får godkänt på kursen. HÅLL era tummar, det här är första kursen jag varit nervig på kan jag säga.

Ska svara på era kommentarer, men nu är det fullt röj här. Plugg och massor av vårhets ni vet.

Känns så bra med skolan William ska börja på, dom är lediga varje fredag, då är det fritids som gäller för dom barnen. William ska gå på fritids men tänkte om jag ska köra fredagsledigt för honom. Jag har förmånen att vara student och kan ha honom hemma en dag i veckan det är något jag vill utnyttja, när man är hemma kan man göra lite saker samt att han får lång ledigt. Minns ju själv hur jobbigt 5 dagar i veckan var som barn, 4 dagar funkar lika bra tycker jag.

Snart kommer Lisa hit så ska vi alltså bege oss.  Jag vill inte men ska bli skönt att ha det gjort!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: