Blev kalas idag ute i Kniva hos sonens tremänning. Efteråt drog jag och William till syrran och som William sa hennes KARL, jag höll på att dö av skratt. Syrran bara, ÖH och vem har lärt honom de och kollade på mig. Jag bara HÖHÖ, syrrans karl lät kul så då var de hans smeknamn då. HAHA.

Sen drog vi hem och åt lite godis, läste bamsetidning och sen fick William lägga sig. EN riktig tråkdag att berätta om egentligen. Eller ja inte så kul för er, för mig har den varit jätte bra och för William. Men slänger in lite bilder på syrrans hundvalps tik hon köpt och även hanhunden Cujo som hon har sedan förut. Valpen köpte hon igår tror jag. SÅ sjukt söta. Toypudlar valpen var inte många milimeter lång hehe. William var helt galen, djur älskare som han är.

Fjäril i kniva.

Fjäril

Cujo sötisen den vuxna minihunden.

Den odöpta lilla minisen.

Myskväll med godish


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: