Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Städa

Städat och mens.

Grr igår tyckte jag att det var något skumt men såg inget sen så tänkte att jag inbillat mig så nyss en sju jävla blodflod kommer ur min kropp något jag dessutom inte dör av. BLÄ! Våga hata mens, och de borde vara straffbart att få det på olägliga tider som typ när man börjat planera att göra något roligt… HATA HATA HATA MENS MENS MENS.
Ända fördelen är att man får tillbaka sin riktiga kropp och går ner i vikt samt inte är så sugen på onyttiga saker på ett tag i alla fall, men annars är mens bajs.

Var nyss ut och slängde soporna och har städat lite hemma. Torktumlaren gör sitt och tvättmaskinen med.

Vad gör ni för något roligt?

Är så sugen på att lägga in mina gamla blogginlägg från lunar här som jag sparat, från Williams bebistid när jag var gravid och sånt. Men vet fan inte om jag orkar haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.