Var ut i fredags hade sexparty också. Vart inte alls lika roligt som förra gången men var KUL ändå.
Efterfesten eller vad man ska kalla det efter sexpartyt var roligare, drack 1 flaska vin sen drog vi på stan drack inget där. Gick till Rådhusgården men var så där, ISKALLT så man kunde inte direkt njuta hehe. Drog till Pitchers och jag och Lisa kände oss trötta där vid ett så vi drog hemåt. Gick hem och somnade, frös hela natten och sov till 11 vilket inte är likt mig, kände mig helt snurrig i huvudet så tog till sist tempen 38,5 stannade den på. FEBER igen alltså och ont på ena sidan halsen, Mattias (Lillebror) kikade förbi på kvällen så vi såg the big bang theory sen änglagård 2 och the sopranos efter de drog han hemåt. Jag somnade och kände mig krasslig i morse 37 grader. SÅ är sjuk. Inget tal om saken, vi skulle egentligen ner på barnens dag på falukalaset idag men hoppar över de känner jag är helt seg i skalet tror verkligen inte jag orkar gå ut på stan. Ska till sonens pappa och fira att han fyller 30 idag de räcker för min del. Lär hem sen och skriva tentan efter de ska jag skriva lite IT uppgift och imorgon ska jag plugga hela dagen tänkte jag. Planen är att bli klar med så många uppgifter det bara går så jag får någon vecka “ledig”, eller ledig men alltså en vecka utan studier när man kan göra något med William, menar alltså att läsa så jag gjort mina uppgifter dubbelt istället för normalt någon vecka, blir ju inte ledigt men JA.

Nu ska jag duscha.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: