Sugen på egen domän?

Igår när jag skulle hjälpa Anna byta från sin domän hittade jag denna Binero . Det är helt gratis!
Om man väljer paket 1 får man en domän gratis, sen vill man ha till exempel .se på slutet får man betala 99:- per år för den. Har man redan hemsida är det gratis att föra över till denna. Tänkte tipsa alla som är sugna. Tycker det verkar vara en skit bra sida.

Själv använder jag mig av one.com men får se hur jag gör till hösten nu när jag upptäckt denna.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Sugen på egen domän?

 • 7 juni, 2010 at 13:22
  Permalink

  Jag är sugen så jag kan blockera ipnummer. Har börjat få lite trista kommentarer.. Är det svårt att skaffa?

  Reply
  • 7 juni, 2010 at 18:47
   Permalink

   Tyckte inte de själv men ska se om jag kan hjälpa dig 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: