Barn sliter skor som vuxna sliter sina naglar…
William fick nya skor i slutet av April tror jag det var eller början på maj. Jag trodde i min lilla fantasivärld att dom skulle hålla ett tag. MEN inte då, idag så var sulan helt glapp på ena. Var bra att bege sig och köpa nya. Kände att det är fan ingen idé att sats på dyra skor när han ändå sliter ut dom så gick till maxi. Där hade dom bland annat fejk converse svarta med blixten mcqueen på William ville inte ha dom han skulle ha ett par vita rätt diskreta fejk converse så visst tänkte jag dom var billigare också. Så såg han ett par blixten mc queen foppas han ville ha så han fick dom med. Så nu har han två par nya skor, det hoppas jag ska hålla ett tag. Gissa vem som tycker sig vara stor med KNYTSKOR. Kom på att det nog är rätt smart att låta honom ha det så han får knyta. Han gjorde en rosett efter att jag visat honom hur 2 gånger, duktig kille. Han har alltså aldrig haft knytisar innan. Han kände sig riktigt stor med “vuxenskor” , men han är ju stor också. SNART skolbarn då ska man ha knytskor så klart.

I morse var jag på lung och allergi tog stabilisering och sen gick jag till apoteket och köpte linser och sminkborttagning samt ansiktsrengöring. BÄSTA märket, fick gratis prover från buzzador förut. VERKLIGEN inget knäcker dom. Rekommenderar dom verkligen.

Skor

Springer i nya skorna.

Någon kände sig stor.

Bästa rengöringsprodukterna!

Sommarskor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: