Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Ligger på sonens pappas säng.

Okej det kanske kan misstolkas?Hur som helst jag ligger här, han lagar mat och springer och städar.Fördelen med att vara gäst hos någon.Visserligen är han en lite slavdrivare så jag får vika tvätten.Antar att det är min last.Fast det kunde vart värre, det kunde vart jag som fick lov att laga maten.Laga mat är inte min grej, äta den är en sak men lag?De har jag inget tålamod för.

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: