Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naturfotografering

Lite dag i bilder.

Gick som ni säkert förstod hem till sonens pappa. Jag och sonen hade lite kul och jag fotograferade lite då och då på vägen. ÄLSKAR att fota på sommaren, köpet av systemkamera var verkligen bra för min del. Jag har så länge jag kan minnas älskat att fotografera. Vilket ofta mina vänner tycker är hemskt då jag har med kamera överallt. Inte systemkameran då men mobilen, men systemkameran använder jag så gott som varje dag. Hade det funnits jobb hade jag gärna jobbat extra som fotograf. I och för sig är jag helt galen i all form av teknik som ni säkert märker, jag hjälper folk med deras bloggar och fixar dom snygga, leker och provar saker på nätet. Det är liksom jag. TEKNIKBÖGEN, jag gillar sånt.

I alla fall bilder. Och dom är inte gjorde redigerade i photoshop. Tänkt att jag skulle göra det någon dag men orkar aldrig. Hehe. Men dessa är fina så ska prova med det.

Gillade hur jag fångade humlan!

Humla

Är man inte rätt för myror innan får man panik på den här vägen.
Dom är överallt brukar bära på sniglar och maskar osv.

Min passa mig för A-brunnar syndrom håller i sig.
Smittade William idag. Hehe 😉

Finns det något som ger en rysningar som den svenska sommaren?

Vackert! Sommar sommar!

Min lilla valp William som plockar pinnar 😉 .
Han hämtar pinnar över allt.

Blir helt varm av alla vackra blommor!

Sonens pappa hade massa burkar kvar sen sitt kalas. Så William fick panta.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa