Minnen från min och Annas kväll i Grycksbo 2007. Där satt vi och sjöng för alla som ville (och framför allt INTE) ville hör framför datorn. Vi spelade den om och om igen och skrek refrängen så klart och tyckte att vi var Drottningar över kvällen *S* . Den är dock bra tycker jag! Klassiker! Även om jag heller hör honom än ser på honom. Hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.