JAG brukar inte ens gilla fryspizza är sånt där jag kanske köper någon gång för jag är LAT, idag är jag inte alls lat men däremot före mens sugen på allt humör. Räknade ut att på fredag eller lördag bör skiten dyka upp. JIPPI! Mens 2 gånger på samma månad. Verkligen snällt, känns som jag har all tur på min sida. Har ingen aning om vad fan ska ska göra ikväll sonen drog till sin pappa. Hans pappa är ledig nu torsdag till söndag så han ville ha lite kvalitetstid med sonen, klart han ska få ha det tycker jag. FAST känner mig jävligt ensam och uttråkad själv då. Man kanske skulle köpa en sån där polka och fryspizza och se något på tv? Annars, ingen som vill ha hjälp med något med sina bloggar? Kan fixa med det ikväll. Säg till i så fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: