Tog min förnuft till fånga och gjorde en tallrik med yoghurt, linfrön, lite havre grejs från k-special och kanel. Blev riktigt gott. Det fick bli min middag. Så fick jag lite socker också menar k-special innehåller säkert socker skulle jag tro men jag tänkte att de är bättre än choklad och fryspizza. Alla är skit tråkiga just nu, facebook är som dött typ och jag har inget att göra. Alla andra kanske bajsar eller nått? Jag kanske skulle ta mig ett bad.

2 kommentarer

  1. Hahahaha.. Jag har sovit så jag skippade bajsandet.. om du vill kan du ju få luska fram hur man får smileysarna att funka, eller hur man ska kunna uppgradera skiten. Dom svarar ju aldrig på supporten..=(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: