Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Morgonstund

Så var det ny morgon igen då. Tiden går fort, känns som jag sover dåligt just nu så spelar ingen roll när jag lägger mig eller går upp. Ska snart äta lite laktosfri yoghurt med linfrön och kanel. Är godast med kanel i tycker jag, BLIR smak då.

William är på förskolan, dom har det värsta soft där 3 barn på 3 personal. LYX situation för barnen liksom. Kul också när det är barn i Williams ålder dessutom. Nu ska jag äta min yoghurt som sagt. Vet inte alls vad dagen bjuder på annars. Vila kanske? SOM jag skulle ha tid med det liksom. *S*

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: