Första gången jag gör en uppgradering via ftp så är skit orolig. Haha, gör det liksom inte åt mig själv utan åt Sarah. Har dock gjort som det står beskrivet så jag blir jävligt sur om jag blivit grundlurad nu. Hehe.

Väntar på Linn och Lina också. William är helt KOMMER dom snart sen jag hämtade honom. Förstår de han har inte sett Lina sen i Mars tror jag? Och då var det typ bara hej och hejdå. Har inte träffat Linn på länge heller. Inte orkat träffa så mycket folk under den här våren inte i höstas heller. Får hoppas det vänder snart.

Nu ska jag svara på sms! :-p

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: