Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Soft kitty.

HAHA sitter och tänker på Sheldon i Big Bang Theory! Helt underbar karl, när han tvingar Penny att sjunga soft kitty när han är sjuk. Underbar serie. Kollar ni på den? Jag garvar som fan varje gång jag ser den. Imorgon kan jag se The Secret life of the american teenager också. De bästaste med tisdagar liksom, eftersom jag måste se dom dygnet efter. Kollar vara Webben lika kollar jag på days också, via youtube. SPÄNNING där med, även om det tar en jävla tid för dom att komma ur sina knipor. Är lite halv kär i E.J 3 år tillbaka. I alla fall något jävligt kul är att sedan jag la till tillägget Who’s online kan jag se vilka som är och läser min blogg, IP nummer och sånt. Vet dock inte alltid vem ni är för ni kommenterar ju inte alltid MEN, jag har sjukt många från USA som läser min blogg. Då kan man ju inte bli annat än väldigt intresserad när folk från andra sidan jordklotet läser min blogg flera gånger dagligen (ser på ip:numret) hade visserligen sett lite sånt på google analytics att jag hade en hel del folk från USA men trodde liksom det var någon som varit en ända gång nu ser jag att samma läser min blogg flera gånger om dagen vilket får min nyfiken. VEM ÄR DU?! Snälla kan du inte skriva en kommenterar? Jag antar att du förstår svenska eftersom du läser min blogg? Ni andra också, skriv något. Om så bara HEJ. Så nyfiken på vilka ni är och framför allt hur ni hittade hit. Vad vill ni läsa om, mitt föräldraliv eller studentlivet eller bara något annat? 🙂

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: