Författarens egna ord. Måste berätta om min sjuka dröm.
Författarens egna ord.

Måste berätta om min sjuka dröm.

Jag drömde att jag var gravid. Att jag gjorde ett gravtest och jag VÄLDIGT gravid. Till saken hör att jag inte direkt var speciellt glad för det för jag kunde inte begripa vem pappan var. Dels så hade jag inte haft sex på jätte länge i drömmen så jag kände bara HUR i hela helvete ska jag kunna få ett barn utan att ens gjort ett barn? Efter mycket luskande med en barnmorska som jag för övrigt hade när jag väntade William även om jag befann mig mitt på gågatan i Orsa i drömmen, varför jag nu skulle befinna mig där är ju en fråga? Mitt emot Frelinshuset var jag hos en barnmorska och berättade grundligt att jag vill absolut inte döda det här barnet men jag kan inte föda ett barn jag aldrig gjort! Jag var helt knäckt rent ut sagt, jag bara VAD ska jag säga? Folk kommer ju snacka som fan, jag har William att tänka på. Jag var verkligen ett vrak i drömmen ville mer eller mindre gå och hänga mig för abort kändes helt fel och sen helt fel att föda ett barn som inte kan ha något pappa…

Jag antar att jag kollar lite väl mycket på The Secret life of the American teenager, en tjej är gravid där och vill göra en abort, då kondomen har spruckit och p-pillren inte fungerade som dom skulle. Hängde i Fan forumet igår på facebook och alla där är väldigt emot att hon ska göra abort. Antar att det har med de att göra. Haha, men ändå kan förstå mina chockbelägg i drömmen i natt, fy fan att bli gravid utan att ens gjort ett barn liksom? Snacka jungfrufödsel *S*.

6 Comments

  1. Haha, vilken jäkla dröm. Man kan verkligen få till det i sina drömmar.. Jag har drömt om serien förresten, helt sjukt vad fast man är i den!

    1. Sarah – haha, ja helt sinnessjuk jag var helt knäckt :-p . , HAHA brukar också drömma om serien. Känns som man lever bredvid typ haha.

  2. Man ska ju inte lyssna & ta åt sej av vad folk säger egetnligen. (Beroende på va d gäller kanske ska tilläggas) Men lik förbenat gör man d iaf. 🙂
    Inte konstigt att man sen går & drömmer liknande.. :p

    Svar: Ja d va uska jag inte kom in på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: