Nä nu ska jag sova.

Känner att det nog är smart att bege mig till sängs nu. Imorgon är William ledig, han har ju lediga fredagar sedan jag tog ut föräldrapenning hela hösten och våren men nu är dom dagarna slut, men tycker de är skönt att ha honom hemma på fredagarna faktiskt. Brukar ta lite sovmorgon då. Hehe, fast imorgon kanske det inte blir någon sovmorgon för jag tror eller snarare har en aning om att det kommer komma hit en grannkille och vilja leka med William rätt tidigt. Barn brukar ju inte direkt vara ett fan av att sova länge haha.

Fick förresten mens idag. Har dock inte haft mensvärk underligt nog. RÄTT skönt i och för sig. Behöver skriva upp det här eftersom jag sedan många år inte ägt någon mens kalender. Undra om såna finns längre? Man fick dom från Libress en gång per år mins jag röda med någon tjej på. Jag fyllde i dom där flitigt tills jag började med p-piller när jag var 15 då behövde jag ingen. Sen har jag liksom memorerat mensen i huvudet tills för nått år sen då började jag helt glömma för jag kunde inte hålla koll eftersom mensen kommer och går lite som den vill. TUR dock att jag inte blöder speciellt mycket och länge. ÄNDA fördelen med att ha haft blodpropp, mitt blod koagulerar fort.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

4 thoughts on “Nä nu ska jag sova.

 • 1 juli, 2010 at 23:26
  Permalink

  mensvärk är faan INTE roligt… i fjol hade jag världens mensvärk, och efter jag gick amilia… det senaste halvåret har det vart rätt lugnt med det… ibland gör det ont som faan och ibland går det bra…
  Hon fick ITP, vilket innebär att immunförsvaret “äter upp” och attakerar de egna blodplättarna… du kan gå tillbaka till januari/februari nångång och läsa…
  Hon hade bara 3 miljoner av 150-300 miljoner/l blod… SÅ jag är lite nervös ibland när hon blöder och så…
  Ja lchf frunkar jätte bra för mej… känns dock konstigt å äta så mycket fett dom man gör… haha…

  Reply
  • 2 juli, 2010 at 10:17
   Permalink

   Johanna – Mens är skit verkligen 🙁 . Fy va jobbigt för er hela familjen. Ligger det kvar hela livet eller försvinner det. Ska läsa. Förstår din oro verkligen.

   Reply
 • 2 juli, 2010 at 00:11
  Permalink

  De finns ju andra kalendrar :))
  Fin blogg för den delen..

  Kram Marit

  Reply
  • 2 juli, 2010 at 10:13
   Permalink

   Marit – Jo vet men jag glömmer skriva i sånt. Hehe. Tack 🙂 . Hoppas allt är bra med dig? Kram

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: