Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Viktminskning.

Jag går hårt på att gå ner i vikt. Vilket jag verkligen kör stenhårt på också. Äter inte alls speciellt mycket och är säkert massa som skulle påstå att jag rent av äter FÖR lite. Men i alla fall det går bra, idag känner jag min mindre hungrig än dom senaste dagarna. Jag råkade inse att jag gått upp 4 kg vilket egentligen består av 2-3 kg före mens/mensvikt som jag går ner så fort mensen slutat. Jag går alltid upp 2-3 kg precis runt mens lägger väl på mig vätska eller nått. Så ska ner 2 kg jag råkat gå upp och sen gärna fler. Har idag faktiskt gått ner 3 kg på 4 dagar vilket känns helt okej. Det betyder liksom att jag har mens vikten vilket borde betyda att jag borde gått ner kanske -2 av vad jag brukar väga när jag slutar. Jag kommer äta så här tills på söndag. Sen på måndag får jag se om jag fortsätter eller äter som GI några veckor. För jag har målet att gå ner 5 kg under min vad jag brukar väga vikt innan Juli är slut. Vilket jag borde fixa.

Dag 1 (måndag) bestod av – Mc donaldsmat med William.

Dag 2 (tisdag) bestod av – Frukost 1 tallrik med Linfrön, katrinplommon,  kanel samt fil. Lunch, Äggröra , Middag: 1 tallrik med Linfrön, katrinplommon, musli och kanel

Dag 3 (onsdag) bestod av – Frukost 1 tallrik med Linfrön, katrinplommon, musli och kanel , Lunch: mindre en 1 fjärdedel pizza. , mellanmål 1 jordgubbe.

Dag 4 (Idag torsdag) – 1 tallrik med Linfrön, katrinplommon, musli och kanel samt 2 jordgubbar, lunch – äggröra. Inte ätit middag ännu men den kommer bestå av en tallriken med linfrön osv.

Frukosten

Dricker ingen annan dryck än vatten.
SEN denna är sjukt god, verkligen smakar smultron!

Äggröra!

11 Comments

  1. bloggsvar: japp jag ammar än, så inga cigg..än..
    vore ju kanon med bloggdesign! det får du gärna göra! men hur gör jag då då? hehe fattar nada om sånt..;)

    1. Leni – Fixar den härifrån. Men behöver användarnamn och lösen (du kan byta så länge jag fixar med bloggen och sen byta tillbaka igen.) , fixat åt rätt många =) . du skulle kunna maila över dina inloggningsuppgifter åt mig. Har du något önskemål? som bakgrund gillar du blommor. Vill du ha en header och vad vill du i så fall ha på den, och sen om du vill att det ska stå något. Som header om du har några bilder, kanske på dig eller på dina barns händer eller fot osv. Eller om du bara vill ha en header med en text på. 🙂 . Kan ju prata genom facebook hur du vill ha det lite.

  2. Du är jätteduktig men jag tror att du behöver mer protein. Protein hjälper kroppen att förbränna fett så GI är nog perfekt. =) Jag började med det idag och jag har höga förväntningar på den metoden..=)

    1. Sarah – Ska äta så till söndag bara sen kommer jag äta efter GI, måste vänja magen så här för annars blir det kaos. Jag åt GI ett tag förut gick ner rätt mycket då faktiskt. Det funkar, är en bra metod 😀 .

    1. Johanna – Kör så en vecka mest för att bara gå ner lite, sen ska jag köra GI ett tag. Försöka gå ner lite annat bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.