Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Från allergi till huvudvärk.

JOHOOO!
När jag inte trodde saker kunde bli sämre så blev det de. Huvudvärk, så jävla bajs. William ligger i alla fall, han har duschat och vi har kollat på ringaren i notredam 2, vet inte hur filmen stavas men den var bra. Gick på disney canal. Använder boxer och tagit de med flest kanaler hehe. Så klart, lika bra betala så man får bra kanaler liksom. Annars är det lugnt. Är trött så blir nog en tidig kväll, dessutom har jag ju haft ”turen” att vara allergisk vilket bara de gör en helt slut. Inget planerat inför veckan, tänkte bara låta den vara lugn och fin. Helt underbar tid nu, sommaren. Jag njuter för den kommer vintern och då är det inte lika njut fullt längre.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: