Författarens egna ord.

Ensam dag.

Har haft en rätt lång dag, jag som skulle plugga råkade visst somna och kolla på tv-klipp istället men IMORGON då så. Var dock skönt att sova en stund, ska snart göra det igen. Allergi tider, alltid trött. Känns som helgen gått fort, ungefär lika fort som den här sommaren. Undrar var alla gör idag? Känns alltid helt folktomt på nätet under helgerna. Folk hemma myser väl kanske?

Vad gör ni ikväll?

9 Comments

  1. Vi har som sagt grillat 🙂 Vi hade en vän över på middag, sen hade jag och T mys en stund innan hon fick fara till morfar. Sen film med samma vän innan jobbet.. Kom hem precis 🙂 Ovanligt kort jobbdag! 🙂 (natt)

    1. Lisa – Haha, jag blir så blyg när jag ser folk så där vet inte om jag ska säga hej eller inte. Men ska göra det nästa gång 😉 .
      Gott med kolor hittade du några? 😀

    1. Evelina – Pluggar till lärare, grundskolans tidigare år 1-6 men läst några kurser så jag säkert kan vara i en högstadieklass också 🙂 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: