Jag har har haft energibolaget sverige? I flera år nu, ja alltså det är nog 6-7 år jag använt mig av dom. Under den tiden har ju e-faktura tagit över mina räkningar mer och mer. Jag ogillar skarpt pappers fakturor. Just det här att ta faktureringsavgifter det är fan inte min grej, dessutom oroar man sig varje måndag att någon räkning ska försvinna även om jag tillhör dom som alltid lägger mina räkningar på samma ställe varje månad. ORON finns där ändå. Så jag är alltså en fegis som tycker sånt här är rätt drygt så att säga. I alla fall Björn använder sig av Telge el dessa tar alltså e-faktura och det är mer miljövänligt samt att jag föredrar att slippa massor med papper. DESSUTOM känns e-faktura mer säkert än att ha massa papper med personnummer som slängs och sånt, för jag äger ingen sån där strimla pappersmaskin.

Efaktura är liksom min grej. Hur är det mer er? Använder ni e-faktura eller hur gör ni?

4 kommentarer

 1. Jag föredrar oxå e-faktura! 🙂
  Men har haft massa problem me posten tidigare speciellt på sommaren när det varit vikarier o ett flertal räkningar har försvunnit! Jag har t o m fått inkassoräkning utan att ens fått den första räkningen! :S
  Efter de skällde jag ut halva postkontoret… He he… Och fick massa ursäkter o gottgörande. 🙂
  Men de senaste åren har de tack o lov varit ganska lugnt!
  Kanske för att hälften av räkningarna går på e-faktura! 🙂

  1. MoonLight Mola – Visst är det. Tycker mest det är krångel med pappers. Jag ska ringa och säga upp mitt abonnemang imorgon så jag får efaktura istället mycket bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: