Såg att det var på tiden för mig att boka min biobiljett nu. Hehe fått två, en från DT där jag är med i deras panel och sedan en från Dalarnas Studentkår, bäst använda dom. Så valet blev helt enkelt att se Som Hund och Katt 2 . Har den första på dvd här hemma. Den fick jätte dåliga omdömen i Dalademokraten men jag känner liksom att varför ska en vuxen bedöma en barnfilm? Jag tror William kommer tycka den är skit kul och lika så jag själv. Ska köpa popcorn så klart och även coca-cola tyvärr får man inte knäppa kort i biosalen, förstår ju varför i och för sig, är väl de där med att folk kopierar från bio duken men hade varit kul annars att haft bilder på William när han fick popcornen men det är lugnt. Klockan 15.30 imorgon ska vi se på film jag och han, värsta massa MYS. Senast vi var på bio var när när vi såg Bolt med Linn och Lina.


5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: