fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Jag borde typ duscha nu.

Så jag antar att det är de jag ska göra. William drog med sin pappa och kollade på båtar i Runn idag, spännande för dom säkert. Dom ska luncha ihop sen. Själv sitter jag och tycker det ska bli grymt kul att gå på BIO, över ett år sen då jag inte tillhör dom flitigaste biobesökarna direkt haha. Lite avundas jag folk som har ro att gå på bio ofta. Själv har jag inte ro med sånt, tycker det är mysigt och så men jag gillar liksom det inte alls. Valde i alla fall platser långt bak åt mig och William, har en tanke om att man kanske ser bäst då S . Eller så har jag helt fel, ska bli jävligt kul att gå i alla fall jag ska njuta av att äta popcorn och se på bio med min underbara älskade William.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: