Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Skriva.

Sitter här och lyssnar på föreläsning samtidigt som jag väntar på min matematik skall börja, halv börjar allt är SJUKT jävla nervös *hehe*. Känner typ hjälp och hur ska jag klara 15 hp matematik när jag HATAR matematik, men jag ska försöka tänka att det här fixar jag. Förr kunde folk hoppa över matten det är inte möjligt idag tyvärr, så jag lär kämpa mig igenom den där kursen. JAG hatar matte hehe. Inte mitt ämne jag är totalt matematiskt handikappad *S* .

William är i skolan, blir en vända till Borlänge med Lisa efter seminariet ska kolla efter en kofta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa