Lärarprogrammet

Pluggande.

Just nu lyssnar jag på andra baser skit trist men vad gör man. En föreläsning alltså, ska väl förstå det här. Klockan 10.30 ska vi ha studiegrupp, får se om man begriper nått. Matte är inte min grej, känns så surt att behöva plugga samma matte som används på högstadiet när man ska bli grundskollärare och dessutom INTE matte lärare. Jag riktigt hatar matematik, är helt klart bästis med svenskan. Jag är mer språkligt och typ musikalisk skulle man säga där ligger min bästa sida men matematik?! HUUUU, där ska jag i ärlighetens namn säga att jag är rejält kass. Men lär väl lyssna klart.

6 Comments

 1. Varför måste man läsa matte om man ändå inte ska undervisa i d? Lr jo förresten. D kanske du kommer göra va, undervisa i matte, om du ska bli grundskolelärare?

  1. Alltså 15 hp är obligatorisk i grundskolans tidigare år, jag förstår den dock inte alls helt ologisk. Men ska förmodligen byta till högstadiet som det ser ut nu. Har precis ringt och fråga om byte får se hur det går har last massor redan så pga de kanske jag kan tillgodoräkna mig en del, får prata med studievägledaren på tisdag nästa vecka.

 2. Fin blogg du har! 😀

  btw: kika gärna in och ställ någon fråga. vad som helst. Om mig, skolan, pinsamheter, kärlek osv.
  Du får en länk om du lämnar en fråga!
  ha det bra 🙂
  amelia recently posted..FRÅGESTUND! -D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: