fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Nej jag tänker inte låta alla köra över mig.

Lyssnar på lite musik, med min rubrik så kom ordet memory vilket fick mig att tänka på det där spelet faktiskt.

William är på förskolan, jag tänkte sätta igång och städa så jag har det gjort. Idag är det torsdag igen. Veckorna rusar verkligen fram, som på måndagen nu är det helg snart igen. Tiden liksom bara tickar på framåt. Jag känner att jag skulle vilja få inspiration och skriva om något, men det är precis som jag har lite skrivstopp just nu, det kommer oftast brukar jag få världens ideér det finns massor jag skulle vilja värka ur mig men jag slår rot på tungan och limmar fast mina fingrar för om jag spydde ur all min galla här kommer det en massa rabiata kärringar och ska hålla på med sina pekpinnar över vad man får säga och inte får säga. Jag har inga problem med att tala om vad jag tycker och tänker snarare tvärt om, jag brukar alltid vara den som klagar men efter som kvinnor är sånt där slag av mesproppar så brukar det sluta med att dom mest står bakom och ser ut som dom ska skita på sig och sen gärna lägger fram “NEJ det tycker jag inte” , fast dom minuten innan stod och klagade som fan. Det är vad jag hatar med tjejer och mycket därför jag har väldigt svårt för fruntimmer i största allmänhet. Jag är väl mer som en karl frispråkig och slår gärna ner foten och säga ifrån, men det har också kostat på att folk är lite rädda för mig och inte vågar.

Det sägs ju att det är synd om kvinnor som aldrig får chansen att ta plats. Det finns JÄTTE många kvinnor som skulle kunna ta plats om dom inte var så jävla rädda för att bajsa med öppen dörr och ryta i när något är fel. Jag tillhör inte dom som tycker synd om kvinnor tvärt om jag hatar dom flesta kvinnor och tjejer jag träffar. Det är verkligen inte lätt att bli kompis med mig då jag alltid utgår ifrån att alla är idioter och att dom får visa motsatsen innan jag låter dom komma innanför min privata zoon, mycket för jag vet att många kvinnor är fegisar som gärna slickar chefen eller läraren i röven om det kan få dom att höjas i grader fast dom mår dåligt av det dom gör. Jag skulle aldrig slicka min chef i röven lika lite som min lärare. För mig är det viktigare att säga ifrån och få förändring än att fjäska vidare och låta rabiata idioter växa fram i samhället och aldrig inse att dom gjort fel.

Jag kanske är en elak och helt opassande kvinna, men jag är hellre det än en fjäskande fisförnäm person som utnyttjas och blir knullad i röven av samhället för jag inte vågar säga vad jag tycker och tänker.

2 Comments

  1. Du är inte elak du säger bara det du menar, och det är inget fel på det. Att läsa en ärlig blogg är mycket trevligare än att läsa en som bara hittar på saker bara för att verka nice och få trevliga kommentarer!

    Fortsätt som du gör, du gör det bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: