fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Legoregn på Citygross.

Var legoregn idag på citygross dom slängde ut lego till barnen där. William fick 6 påsar sen gick vi, vissa plockar hela kassar fulla men jag kände att legot ska faktiskt räcka till alla barn. William var nöjd med sina 6 påsar liksom. Sen gick vi mot till nya främby tror jag? Vet i fan men var nästan framme vid kvarnberget typ tog 1 h att gå var sjukt skönt och man blev varm av promenaden. Björn hämtade oss så åkte vi till piccolo tog en pizza men åt inte hela var typ proppmätt. Kom hem och softade bara.

Känner mig lite seg känner jag, men de får man väl vara vissa dagar eller hur *hehe*.

Lego

Lego

Promenad

Lite på vägen

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: