Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Fan va jag är klyftig.

SMART drag från min sida ELLER inte. Tror ni inte på fan att jag råkade sätta in pengar på fel konto. Hade köpt en sak från Klarna där jag precis hade handlat en annan sak så satte in på samma måste ringa dit och se om dom kan ändra så betalningen kommer rätt på något vis INTE kul annars då kommer jag bli något putt faktiskt.
Smart drag av mig då. GAH, hatar att strula. Sen såg jag att kursen jag blivit antagen på som börjar på måndag (4 oktober) hade blivit inställd och skulle gå på distans istället och man skulle söka den men den fanns ju fan inte ens? Lär ringa högskolan Dalarna imorgon och moffa och gnoffa. Och sen lär jag ringa och sjukskriva William också? Eller inte sjukskriva SJUKANMÄLA eftersom han har magsjuka inte för han spytt mer en än gång men jag tror stenhård på 48 timmars regeln och att bästa sättet att minska magsjuka är att ha barnen hemma. SEN får ni andra mamms och papps tycka som ni vill, jag ger er de ansvaret själva även om jag står för att jag tycker ni är riktiga bajskorvar när ni låter era sjuka barn gå till förskola och skola bara för att ni inte vill vara hemma. Menar det är några fjuttiga dagar med mindre pengar men samtidigt så stoppar man smittan från att fortsätta om man håller sina barn hemma, så slipper barnet blir sjuk gång på gång på gång. Ingen vill ha magsjuka 4 gånger på 4 veckor eller förkylningar som kommer på varandra lite kan man tänka på andra människor även om man har ett ego som skulle kunna fylla ett helt badhus.

Nä lär bege mig mot sängen nu lär upp och ringa imorgon bitti så man får tag på skolan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.