Bilderna är copyright skyddade och får inte användas utan min tillåtelse.

Höst i Falun.

Bus i hösten

Lek i löven.

Mitt hjärta!

William myser i hösten (standard objektivet på denna. Dom tidigare telezoom objektiv. Bilderna tagna med min canon eos 450D)

Mysa

William 🙂

Busunge 😉

När du busar bland löven får du löv på dig.
(William stackaren har fått munsår vad av de röda)

William brukar inte få leka på vägen annars. Men det här var mer för jag bad honom.
Konst kanske? 😉

William på svärdsjögatan.

Höstens sista bär.

Plocka bär 🙂

4 kommentarer

  1. Vilka underbara bilder! Det är konstigt, men varje gång ett barn är i en bild blir den så söt och mysig! 🙂

    Jag är väldigt nyfiken på hur det är att läsa till lärare och skulle bli glad om du ville svara på några frågor som jag har. Jag funderar själv på lärarprogrammet med inriktnings samhäll och religion. Har ni föreläsningar eller mer lektioner? Är ni en klass eller individer? Om ni är en klass – har ni redovisningar inför klass och grupparbeten? Hur svårt är lärarprogrammet? Finns det några tips du kan ge mig?
    Tack på förhand 🙂 Vänligen Mia.

    1. Mia – Tack så mycket 🙂 .
      Har svarat i din blogg men ser nu att jag missat lite frågor men det är bara att skriva mer så svarar jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: