Shit det känns verkligne i hela kroppen att jag jobbat. Den som tror att förskolans miljö inte är jobbig borde försöka spendera några timmar där. TROR mig det känns, barnen är så gulliga det är inte de och inte heller personalen som gör ett super jobb, utan det är ljudnivån i kombination med stress, nya rutiner och sen känslan av att inte alls riktigt veta om man gjort ett bra eller dåligt jobb. SKIT svårt bokstavligt talat, får väl se det någon gång. Är trött som få idag i alla fall, var så lat att det blev pizza till middag. Förutom de kanske jag BÖR berätta om vad vi gjort mer? William hade gett alla kalas korten och han verkade nöjd med de lika så barnen. Fröknarna lät jätte glada att jag bjudet hela f-klassen, jag kände att det är bäst, ingen blir utanför och alla barnen får prova träffas efter skolan.

Annars då? Bokat in ett homeparty (house of lola) nästa fredag. Är någon sugen att gå eller beställa så är ni välkomna. Vill ni beställa så säg till så skickar jag kläderna till er eller skriver i en order åt er på plats. INGA problem alls.

Nä jag tror jag ska gå och sova nu. Är sjukt trött.

4 kommentarer

 1. Åh, jag vet precis hur det är! Värsta var en dag då jag hade sån sjuuk mensvärk, så jag var tvungen lägga mig i en soffa och vila.. Men inte lätt å vila när det är så mycket ljud ändå, inte bara från barn utan även från ventilationssystem osv.. Galet bullrig arbetsmiljö :S
  Hehe, blev pizza här med.. Kunde inte bestämma mig för något gott att laga till och så blev klockan för mkt. Men det är ju gott med pizza! 🙂 Det får man unna sig ibland 🙂

   1. Precis, helt galet.. spec med tanke på barnen också! Inte bra miljö för dem heller.
    Japp! Har kvar halva till imorn med 😀 tur man äter så lite!

    Tack! Hoppas det jag med 🙂
    malle recently posted..Jag ska bara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: