Så sitter på bussen som ska ta mig mot jobb i norslund.Ska bli spännande men stressmage ala delux har jag som vanligt innan jobb.Det här med hoppande mellan olika arbetsplatser är inget för mig egentligen, men försöker se de positiva dessa pengar går till julklappar åt William.William var lite nervös i morse när han fick äta frulle på skolan.Han äter ju alltid de hemma men gick jätte bra när vi kom dit.

Hoppas ni får en bra dag.Själv kommer jag hem efter 15.30 någon gång.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: