Beställde lite impuls biljetter till bion här i stan. Jag och William ska på Legenden om ugglornas rike i 3D , jag brukar få sjuk huvudvärk av 3D fick det redan som barn när jag kollade i vissa tidningar som krävde 3D glasögon, William har en film i 3D också och även den ger mig huvudvärk. Men fick tips om att postafen ska hjälpa så ska prova detta. Så mysigt med bio, älskade att gå på bio som barn. Det är en helt annan känsla än att sitta i soffan. Popcornen smakar godare och stämningen är underbar. Så nu ska vi se på bio jag och William. SKA bli så himlans roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: