Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Så kom ett par byxor fram.

Inga täckbyxor syntens i morse på Williams plats heller. Gav typ upp, tänkte dom kommer aldrig fram. Så gick hem och tänkte att det blev en stads vända idag får två saker 1 för att lämna tillbaka tapetkatalogerna och två för att köpa nya täckisar. På vägen hem mötte jag Williams gamla förskole-fröken H, blev så glad att se henne, vi stod och pratade en stund och bestämde att jag och William skulle dit och hälsa på. Åh jag älskade verkligen den förskolan får jag fler barn finns inget alternativ förutom just den. Lika så med skola så kommer jag endast välja den William går i nu, den är toppen den med!

I alla fall när jag kommer till skolan ligger det är par täckisar på marken, JAG kände genast igen den. Williams kollade och visst var det hans, hans fröken berättade dock att William mitt envisa barn vägrat ha dom och hävdat att dom där är INTE mina. Dom var hans, och han fick ge sig när jag kom dit. Skönt att dom kom tillbaka har känts aningen surt att dom bara försvann liksom.

I alla fall vi gick till stan och lämnade tillbaka katalogerna kikade in på KappAhl och sen så började vi gå hemåt igen. Riktigt kyligt i Falun, läste och hörde på nyheterna att det vankas snö. BAJSKORV, jag vill inte alls ha snö jag vill ha sommar fortfarande. Jag gillar inte snön, upp till två decimeter sa dom. DE är ju typ för mycket. Snälla söta rara sommar jag vill inte vänta tills juni på dig jag vill ha dig nu!

William klättrade upp på denna nere på stan.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa