Jag ska snart ha seminarium i litteraturvetenskapen, känns som att det nog kommer bli riktigt roligt. Hoppas jag, sen får jag se vad dagen ska erbjuda. Eller ja studier så klart. Började banta idag också drack 1 glas med linfrön, men ska handla laktosfri filmjölk och sen strö linfrön över samt köpa katrinplommon (kräkas) , jag klarar inte katrinplommon men när jag bantar lär jag se till att äta så jag skiter, för är det något som jag är dålig på är det just att skita, alltså min mage är helt enkelt paj och fattar inte vidden av toalettbesök…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: