Ska strax gå och lämna tillbaka nyckeln eftersom vi hade barnkalas i lokal igår. Sen kommer brossan hit ska följa med honom på intersport och kolla på skor.

Imorgon ska jag träffa min nya handledare för vfun, har ju bytt till grundskolans senare år (högstadiet) , ska bli spännande men är så nervös. Träffa eleverna som egentligen inte borde vara så nervöst dom är 13 år lika gamla som min lillasyster ändå känns det väldigt märkligt att träffa så “stora” elever när man bara varit med små. Hehe ska säkert gå bra. Är bara de att jag själv var så sjukt jävlig på högstadiet så har liksom inga bra erfarenheter *s*. Men blir säkert bra. Ska vara där i 2 timmar. Då kommer jag sammanlagt ha gjort 20 timmar av mina 60 som jag har för vfu. Så jag tänkte strö ut mina fyrtio timmar med 5 timmar i 8 dagar eller något sånt. Eventuellt ska jag ta en av dom 5 h till att skriva ihop något samt läsa böcker och sen har jag hört att många tar ut en halvtimme för planering inför varje individuell VFU timme så då borde jag kunna ta bort 4 h för planering också vilket borde bli 4 timmar för planering kanske? Äh lär sätta mig och räkna, men ska bli jätte kul.

Nu lär jag rusa och lämna nyckel!

3 kommentarer

    1. Malla – Du kanske kan lägga på några kurser för att komplettera för högstadiet om du är sugen? Jag har 2 år kvar nu i januari, det är ju så skumt fördelat, i början av januari 2012 är jag klar. Då har jag läst ett år i “onödan” eftersom jag från början skulle bli grundskolans tidigare år lärare. Men tror kanske att dom 60 hp jag har för de kan vara en fördel ändå. Kanske hamnar i en f-9 skola och då kanske jag kan vara i alla åldrarna. För mig finns det en charm med alla.
      Hur tycker du det är att vara verksam lärare? Jag längtar så efter att få börja jobba och prova mitt nya yrke 🙂 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: