Williams mollusk såg väldigt läskig ut igår, den liksom varade och ju mer jag tvättade ju mer var kom det, till sist tog jag och tröck och William skrek och grät för det gjorde så ont men kände att så där mycket var kan inte vara bra att ha. I morse när jag rengjorde var det ännu värre helt rött och cirka en decimeter stort så kände under huden typ. Ringde vårdcentralen så vi ska dit så dom får kolla och rengöra. Som hon sa så ska det inte se ut så. Klockan tio i fyra ska vi vara där och William slutar tre så känns som att då kan vi ju lika gärna gå ner på stan och sega en stund eventuellt ta med mig systemkameran och fota på vägen för känns liksom onödigt att gå hem emellan. Försökt få tag på Björn för tänkte om han kunde hämta oss och att vi sedan kan åka till onoff ska nog köpa en sån här . Har en komponent kabel nu, eftersom Williams xbox 360 är lite äldre så har den ingen hdmi utgång så tänkte att denna kanske är bättre så slipper jag att byta komponent kabeln varje gång William ska spela x-boxen eller wii:et som det ser ut nu får man byta hela tiden de är inte min grej och alldeles för tidkrävande för min smak *hehe*.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: