Det var rätt snabbt överstökat men jag tyckte så synd om William. Läkaren vi fick träffa var skit bra, jag sa att William har mollusker jag har googlat mig till det så vet att det är mollusker sa jag, jag såg hur läkaren blev imponerad redan där. Så sa jag sen att anledningen till att jag söker är för att den varar och att jag vill dubbelkolla så William slipper ha ont. William fick ta av sig byxorna så kände läkaren och konstaterade att William har en infektion och måste använda antibiotika i några dagar så att den får lösas ut sig.
Jag sa att jag tömt mollusken på var själv, sa att när jag såg att de var var klämde jag ut det mesta och la kompress över med sprit på för att ja läka den, sa att jag har ju ingen utbildning eller så men jag gick på känslan. Läkaren sa att, SÅNT gillar jag. Föräldrar som vågar göra saker själva, det är jätte bra! Han berömde mig så jag kände mig så nöjd. Jag försöker verkligen undvika VCT så mycket som möjligt för det känns som dit ska man gå när man verkligen behöver det. I alla fall fick William sin antibiotika och nu ska han bli frisk från den där hemska mollusken som är inflammerad i alla fall.

Gick till Onoff efter vi varit på VCT och William förälskade sig i kinnect så nu tror jag någon önskar sig de i julklapp. Eller ja jag vet att han gör det. Det och en Iphone är vad som står på Williams önskelistan. Iphonen har jag redan sagt nej till, skulle aldrig köpa en iphone till en sexåring.

Nu ska jag gå och sova, känner mig sjukt trött och imorgon har William nya tapeter!

William hade ont medans vi gick till vårdcentralen

Promenad

Jag och William

William kikade på sakerna på VCT, var ju mest för bebisar där.

William hittade en dröm julklapp.
X-box 360’s Kinnect.

2 kommentarer

  1. Härligt med läkare som är sådär. En del kan bli irriterade om man säger själv vad man tror att det skulle kunna vara, så är det nästan så dom blir vrånga har jag hört. För att det är ju dom som ställer diagnoser & talar om vad som är fel. Skönt att det finns läkare som är sådär & t.o.m kan berömma en. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: