fbpx
Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

One day of mine

Idag gick jag upp rätt sent låg och drog mig och surfade på mobilen en dålig vana jag fått. Sen så spelade jag lite wii och William lekte med grannen här hemma i flera timmar för att sedan gå upp till honom. Runt halv sex ringde jag Meastro och beställde en kebabpizza till Björn och en kycklinsallad (världens godaste) till mig själv. Gick ner på stan med William och tog bussen ut till Björn, tyvärr satte sig några fjortisar framför oss och seriöst jag blir galen på fjortisar haha. BRA när man ska bli lärare va? Haha nä men seriöst, sitter jag på bussen hatar jag när det sitter folk framför och fnittrar och är allmänt dryga. Jag menar om det är en buss som nästan är helt TOM varför sätta sig framför mig?! Gah, jag är verkligen inte den där trevliga typen på bussen stör mig som fan på folk då *hehe*. Jag vill ha lugn och ro och slippa massor med viskande och fjortis skrik.

Så blir jag bara en gång i månaden i och för sig, veckan innan mens, det märks jag är lättretlig och stör mig på folk på bussen första tecknet på att det är pms monster bitch som knackar på dörren. Sorry fjortisarna som jag var arg på idag utan att ni visste om det, för egentligen så är jag inte så här sur det är bara när jag ska ha mens.

I alla fall hemma hos Björn såg vi på “vad blir det för mat” och sen åt jag min mumsiga kycklingsallad. Blev raggarbilen hem hit sen. William har lagt sig och jag sitter här och glooor!

11 Comments

  1. Åå, wii är så kul. Saknar det.

    svar: Stockholm, jasså?
    haha jag ska erkänna att jag ALDRIG har varit i stockholm 😉
    bor längst ner i sverige! 🙂

  2. Jag måste vara den enda (eller nåt i den stilen) som inte surfar på mobilen, haha. Vet iofs inte hur man gör heller tror jag. ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: