Tweenieåldern

Tomte, väntan och spel.

Läste att tomten skulle på besök till maxi idag så drog med William dit så han fick packet var sån där Pixi bok tror dom heter så och sen köpte vi lite lördagsgodis och William fick en korv. Efteråt begav vi oss hemåt i kylan. Egentligen är det ju “varmt” bara -5,7 men tillräckligt kallt för att man ska frysa i alla fall haha. Här hemma drog William upp till grannen och började leka, nu är dom här nere och spelar xbox 360 medan jag sitter här och är trött samt väntar på mamma och hennes man som varit i Stockholm sen i Torsdags och hälsat på folk. När dom kommer hit ska dom lämna över lite julklappar samt saker från Världsnatur fonden som jag köpt ifrån av syrran, bland annat en Carl Larsson kalender jag tror kommer passa utmärkt i mitt kök eftersom jag kör lite klassiskt Dalarna därinne.

Har även beställt en julklapp till Björn därifrån samt förvaring för soporna, typ tidningar, papper, plast osv. Skit smart det är något jag LÄNGE velat ha. Har för mig att det var något mera men fotar väl sen så ni får se.

Annars är det lugnt här pojkar som leker, snö som vräkt ner och endast sex dagar kvar till julafton. SEX dagar, är det inte smått otroligt?!

Spanade lite i bloggen vad jag skrev för ett år sedan, är rätt intressant vad man tänkte för ett år sen. Ännu mer intressant egentligen sånt jag tänkte för sex år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: