Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Djurplågare brinn i helvetet.

Jag hatar djurplågeri. Det är bland det vidrigaste jag vet. Jag har absolut ingen förståelse för människor som låter sina djur svälta ihjäl, struntar i sår djur får och låter dom blöda och vara utan att försöka hjälpa dom. Folk som har sex med djur och sen PUCKON som från följande artikel i aftonbladet som lämnat hundvalpar att svälta och frysa ihjäl. Hur fan tänker folk? Det gör så sjukt ont i mig, hade mer en gärna åkt och hämtat valparna och gett dom ett hem här.
Sen finns det ju puckot (skrivit om honom tidigare) som slängde en stackars hund utför en bro (länk) jag gick genast med i den facebook gruppen och jag tycker ALLA borde göra detta. Jag har varit medlem i ett år nu och bjudit in folk till den gruppen lika länge för att uppmärksamma så fler ser vilket skit djur utsätts för av vad som ska kallas ”deras bästa vänner”, djur litar blint på oss människor. Dom kommer till oss med kärlek och nyfikenhet för att låta oss få evigt förtroende. Att svika en sån sak borde få högre straff.

Läs här om valparna som lämnats för att svälta ihjäl och om hästarna i Dalarna som blivit utsatta för sexuella övergrepp (för det är det. ETT övergrepp) .

Jag och min hund Sassa 1994.
Hon dog den 9 November 2006.

Related Tags:

6 Comments

  1. Fattar inte hur folk kan vara dumma mot djur 🙁 Eller varandra för den delen.

    sv: Det är så sjukt, ibland ser hon exakt ut som mig bara för att i nästa sekund vara en kopia av sin pappa 🙂

  2. Ja det är grymt allt detta med djurmisshandel. Man blir så förbannad över allt man hör. Förstår inte hur en del är funtade som plågar sina djur som dom gör. Sen att det är lagligt att ha sex med djur så länge man inte ser att dom tar ngn skada av det hela, hur sjukt är inte det! Ren idioti!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: