Tv-serier, film & musik

Filmer

Kom över en sida som diskutera film. Blev lite smått inspirerad och började tänka på vad jag gillar för filmer.
Har egentligen ingen favorit så där, men jag tycker om filmer i skolmiljö gärna med lite bimbobrudar och sviniga killar i. Gillar också thriller, drama däremot orkar jag sällan se. Jag är inte sån som sitter och gråter i takt med filmer heller. Händer ju men inte så att jag längtar efter sånt.

En film jag dock alltid tänker på när ordet film kommer upp i mitt huvud är, Titanic. Kanske för att jag blev så himla förälskad i den filmen som barn. Den har väl egentligen allt, blod svett och tårar.

En annan film jag gillar är “En djävulsk romans” första filmen, jag var helt kär i Ryan Philippe eller hur hans namn nu stavas. Jag tyckte han var den snyggaste karl på film när den filmen gjordes och sen han var ju sånt svin S .

Vad gillar ni för filmer?

7 Comments

  1. Haha kommer ihåg när jag såg Titanic första gången, på bio. 🙂 Jag gillar allt möjligt, kollar dock inte så ofta på film. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: