Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Barn som leker.

William har sin kompis här och jag gör inte speciellt mycket. Sitter här och softar typ. Tog en kopp vaniljte för en stund sedan. SÅ gott, jag verkligen är lite smått beroende av vanilj te.

Hehe William och hans kompis är rätt roliga diskutera massor och nu ska dom spela Lego Harry Potter på PS3, vi har ju bara haft en kontroll innan men köpte ju till en ny nu i mellandagarna så nu sitter dom där och spelar varsin. Är ju bra att dom håller sams i alla fall.

Vad gör ska ni göra idag?

3 Comments

  1. Sv: Ja, så sjukt jobbigt.. Värsta är ju salvan. Hon avskyr de verkligen! Gör ont säger hon och så tycker hon att hon blir så ful efter. (Blir som gul ”eyeliner” av denna salva.)

    Har jobbat 3:e dagen i rad.. Nu ledig resten av veckan 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.