Befinner mig hos Björn nu. Fick mina saker idag. Julklappar av brossan (han kikade förbi) samt lite annat men visar allt det när jag kommer hem från Björn.

Imorgon drar vi ÄNTLIGEN på Ikea, längtar som fååå! Kommer bli massa fint när jag kommer hem. Har en känsla av att jag kommer bli mer en nöjd liksom. Skrivit en liten lista på saker jag ska köpa och kommit på ett sätt att dölja mina fula dörrar. Satte upp en spegel på ena och insåg att det blev mycket trevligare så ska köpa en grej (ni får se bild imorgon) som jag tror kommer göra det ännu bättre.

Vad gör ni idag?

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: