Befinner mig på Björns soffa om 6,5 h ringer mitt telefonlarm för att jag ska bege mig upp för att duscha och fixa mig.Vi ska åka vid nio och då vill jag vara klar, dock ligger jag här och kan inte somna.

Jag har jobbiga tankar i huvudet och det har varit huvudvärk där i några dagar.Allt startade om för en månad sen…Jag inser på någotvis att jag måste försöka befinna mig med folk som vill mig väl inte folk som stjäl min energi.Men är ju svårt att undvika energitjuvar tyvärr.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: