Städa

Städ och renbäddad säng.

Skönt bokstavligt talat. Läste på städtips för sängen att man ska ha bikarbonat i sängen så dras svett och sånt upp ur madrassen. JAG som ni säkert förstått tycker svett är det vidrigaste som finns så jag blev skit glad över tipset, hällde bikarbonat i sängen och lät det sedan ligga 30 min samtidigt som jag vädrade ur hela sovrummet och mina sängkläder. Sen dammsög jag hela sängen och nu ska alltså allt gammalt svett vara borta. Läste någonstans att man svettar ur sig en hel del på natten. NU är jag visserligen sån som fryser på nätterna men ändå vem fan vet? MAN kanske svettas, så de tipset tog jag med mig. Annars brukar jag köra med att vädra ur en gång i vecka eftersom jag byter sängkläder då.

HEHE, drömde något sjukt inatt. Drömde att jag skaffat fiskar. Var små som simmade runt i ett akvarium skit söta, men så började jag tänka på. HUR fan ska jag kunna ta hand om dom här? Jag som tycker fiskar och akvarium luktar så SJUKT illa. HAHA, jag är sån dom går förbi fiskdisken på maxi och tar ett djupt andetag annars känns det som jag ska kräkas av lukten. Lika så som RÄKOR. Jag älskar att äta räkor men tål inte lukten av dom, kan absolut inte rensa räkor och sånt så jag brukar överlåta sånt till andra. Den där doften som hänger sig kvar på fingrarna? URK!

Nä nu ska jag duscha!

3 Comments

  1. Håller med, det luktar verkligen illa om sånna saker! Men jag brukar klara rensa och sådär ändå. Har en sk löktvål, som även tar bort fisklukt osv från händerna 🙂

      1. Ja, om du står ut med lukten den stunden du rensar och så är det ju absolut värt det! Kostar kring en 20:a bara 🙂 Jag köpte min på Lagerhaus, men finns på fler ställen med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: