Taget från världens bästa barnfilm, MY little pony så klart!

Dagen har gått fort, nästan FÖR fort. Såg Elefantprinsessan nått maraton på tv, hade inget bättre för oss. Sen så har jag råkat somnat på soffan.Lagade lite middag och skrev med Björn på msn, han frågade om vi skulle haka på till citygross så tänkte varför inte? Blev lite handlat för morgondagen. Blir kycklingröra.
Annars så händer inte så mycket här. Skrivit lite mer på B-uppsatsen och jag får nog börja känna mig något så när klar snart, tror nämligen inte att jag kommer kunna slänga in mer text faktiskt. Får se hur det går, antingen så går det eller så går det inte.

Hehe William sa en sån rolig sak idag, han vill skaffa facebook, men så sa hans pappa nej till saken. Jag talade om det för William och han utbrister “MEN de bestämmer väl inte han!” . Han var riktigt sur över det, sen sa han några gånger till mig att han bestämmer över sig själv och INGEN bestämmer över honom *S*. Inte längesen man var där själv, en av de många fördelarna med att vara myndig och vuxen. Jag tänker på de när folk säger “ÅH tänk att få vara tonåring igen” då tänker jag. FY fan aldrig att jag velat vara tonåring igen. Alla problem man hade, typ var den eller den kär i en? Är jag fet om jag väger 46 kilo, jag har en finne nu vägrar jag gå till skolan. Älskar någon mig? SEN värst av allt, “NEJ du får inte gå dit ikväll” och så var det bara så. NÅGON som sa NEJ, man fick inte fast man så gärna velat bara för att då hade mamma sagt nej. För jag hade ju inte privilegiet att kunna spela ut mina föräldrar, sa mamma nej ja då var det nej och TRO mig det grämde mig hela uppväxten.

Är skönt att vara vuxen, jag får göra vad jag vill, när jag vill. Slipper att folk säger “nej” till mig och tro mig. JAG njuter av varje minut!

4 kommentarer

  1. Själv är jag uppvuxen med en mor som praktiskt taget lät en göra som man ville, inga gränser där icke.. Sådan kommer jag dock knappast själv att bli. 🙂

    1. KackMarie- Hade också rätt fri uppfostran men så ibland sa mamma nej och de hatade jag verkligen. Dock tror jag så här efteråt att det är bättre med vissa gränser för barn.

  2. Ibland saknar man tonåren , men ibland är man glad & slippa den ! 🙂

    Ja det var gott med hemmagjord pizza , blev någon sådan för dig ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: