Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

En dag utan studier.

Eller nästan, skrev lite också i och för sig men INTE på B-uppsatsen. Kört fast vid diskussion men jag kommer nog bli klar bara jag kämpar på med det sista nu. Känner mig rätt leds på den nu.

William fick säga hej då till sin nya vän som bodde här i samma trappuppgång i några dagar. Men jag och mamman har lagt till varandra på facebook samt att hon fick min adress så vi ska hålla lite kontakt, när hon kommer ner hit till Falun eller om vi åker dit. KUL med nya bekantskaper bara så där över några få dagar.
Efteråt lekte William med en av de andra grannkillarna här. Sen drog William med sin pappa ut till Williams farmor som hade födelsedagskalas. Jag hoppade av hos lillebror som bakade en äppelkaka. Vi möblerade om lite och efter de glodde vi på ”att stjäla en tjuv”. Haha, kan inte hjälpa det men garvar som fan åt den filmen. Typiskt min LÅGA humor.

Björn kom och hämtade mig och vi kom hem, läste Lasse-Maja och sen somnade William snabbt.

Jag har ÄNTLIGEN, läst lite bloggar och kommenterat, något som jag verkligen inte haft tid med de senaste dagarna. Samt att jag har varit helt slut. Men nu så, nu ska jag ta och ta det lugnt en stund.

1 Comment

  1. Sv: Ja det känns så himla onödigt. Men även så dumt när han påstår att han har slutat och sen skyller på att hennes overall ha hängt bredvid hans jacka som luktar rök sen han rökte sist vilket skulle vara nyårs natten. 😛
    Så funkar det inte. Jag tror inte ett skit på vad han säger. Han är en sån som ljuger om allt. och tror det här är en av sakerna. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: