fbpx
Dark Mode Off / On
Blodgivning & välgörenhet

Tid för att bli av med lite blod.

Ska till blodcentralen strax. Ska bara lämna William först, sen ska jag tömmas på lite blod. Känns riktigt bra. Det lilla jag ger till andra känns bra för mig. Dock ska jag säga att jag vill ha andra järntabletter denna gång. Magen var helt kokko tills för 2 veckor sedan och då hade jag slutat med tabletterna i slutet av oktober. Så antingen får dom ge mig en ny sort eller så får jag väl köpa blutsaft eller vad det heter?

9 Comments

  1. Jo det heter blutsafr, men om det är så det stavas vetti tusan.. :p
    Sen jag började äta järntabletter under graviditeten här så började jag även med ett pulver som heter movicol, som håller igång magen. Inget har funkat tidigare för mej, antingen har jag bara fått massa gsaer i magen eller så har det inte velat funka iaf, men movicom är bra. Ngt du kan ta i samband när du tar extra järn kanske. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: