Lärarprogrammet Studerande dag.
Lärarprogrammet

Studerande dag.

Är lördag men tänkte passa på att plugga lite. Läste ut Prinsessan och Mördaren av Magnus Nordin idag som jag ska recensera och skriva lite om i en uppsats, ska också läsa en fem bok, men i och med att fem böckerna går att läsa på en timme känner jag mig mindre stressad med den saken. Ska väl sätta igång så fort jag duschat.

Idag är en sån dag när tanken på att gå ut inte alls lockar -22 grader är det här och jag skulle behöva handla lite ägg då jag bestämt mig för äggdieten igen. Kommer dock köra den lite lugnt nu men sen när Björn drar till Kina för jobb under 2 veckor då ska jag köra stenhårt med dieten. Det är lite blandade känslor det där med Kina, jag är ju visserligen ensamstående mamma. Men i och med att jag och Björn umgås typ dagligen har jag nästan alltid haft han här på kvällarna eller så har han kunnat ryka in om något krisat med skolan eller så. Nu blir jag HELT själv i två veckor. Det känns märkligt, men jag tror att han kommer få det skit kul där, tänk att få jobba i en helt annan världsdel verkligen en erfarenhet. Han har ett dröm-jobb på de viset, om man gillar att resa alltså. Själv får jag panik bara av tanken på att flyga men gillar man flyg så är de ju skit kul.

Jag har i alla fall funderat över en beställningslista till Kina, ena stunden funderar jag på objektiv, andra stunden känns det som jag borde sats på att köpa TV-spel tillbehör istället. Är sjukt sugen på ett PSP GO, vanliga PSP funkar också. Jag gillar ju sånt tv-spels nörd som jag är. Så frågan är om man ska satsa på de? Helt enkelt köpa ett PSP för hört att de är billigt där. Någon som varit i Kina som kan hjälpa mig med beställningslista *S*.

Hur som helst jag kör med banting just nu. Har som mål att till sommaren ha gått ner några kilon som jag vill ha bort. Borde egentligen inte vara så svårt handlar väl om motivation. Så ägg blir det under två veckor sen. Ägg och knäckebröd med dillkaviar och Te, jag har kört den dieten många gånger och den funkar skit bra för mig. Går alltid ner flera kilon och dessutom SLIPPER man känna sig hungrig då ägg är förbannat mättande.

3 Comments

  1. Läser du ut en fem bok på en timme är du jäkligt snabb.. 🙂

    Nog lär du klara dig galant när Björn är borta. Nemas problemas. Super Morsan. 🙂

  2. Hej ! 🙂
    Ja visst var det ett superfynd 🙂 Jättenöjd är både jag & Vidar .

    Tack så mycket , inte färdig än på ett tag men jag jobbar på det ! 🙂 hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: